Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «سبز البرز»
2024-05-06@04:05:50 GMT

موافقت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاسیس حزب «راه ملت»

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۲۲۲۳۸

موافقت کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با تاسیس حزب «راه ملت»

به گزارش پایگاه خبری سبزالبرز، بهرام سرمست دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، در نشست خبری با اشاره به مصوبات دومین جلسه این کمیسیون در سال جدید اظهار داشت: تقاضای صدور پروانه مجمع ایثارگران مطرح و با گستره کشوری مورد موافقت کمیسیون قرار گرفت. همچنین تقاضای صدور پروانه مجمع مشورتی اصلاح طلبان استان خراسان رضوی نیز مطرح شد و مورد موافقت کمیسیون قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با درخواست تاسیس حزب «راه ملت» نیز موافقت شد و لازم است متقاضیان جهت طی مراحل قانونی با دبیرخانه کمیسیون هماهنگی کنند.

سرمست گفت: گزارش برگزاری مجمع عمومی حزب اراده ملت ایران در کمیسیون مطرح و اساسنامه و مرامنامه و انتخابات این تشکل مورد تصویب این کمیسیون قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب اضافه کرد: با نظر کمیسیون، مقرر شد مجمع عمومی جمعیت آبادگران ایران اسلامی، در اجرای قانون جدید احزاب تا مورخه ۱۴ خرداد ۹۷ برگزار شود.

وی ضمن یادآوری مجدد پایان مهلت احزاب برای تطبیق شرایط خود با قانون جدید احزاب تا تاریخ ۱۴ خرداد سال جاری گفت: از همه احزاب تقاضا می کنیم در این مورد با هماهنگی دبیرخانه کمیسیون اقدامات لازم را به عمل آورند.

سرمست درباره برگزاری همایش ملی احزاب نیز اظهار داشت: حوزه سیاسی وزارت کشور در راستای تقویت فرهنگ تحزب بنا دارد در ۲۰ اردیبهشت ماه سال جاری همایشی تحت عنوان «تحزب و توسعه» با مشارکت اساتید، صاحبنظران، فعالان مدنی و خانه احزاب برگزار کند.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عده ای معتقدند پرداخت یارانه به احزاب، لاجرم آن ها را در راستای منویات دولت قرار می دهد و آن ها را به نوعی به احزاب دولتی تبدیل می کند، گفت: پرداخت یارانه به احزاب، بر اساس همسویی یا منتقد بودن نسبت به دولت نیست. بر اساس پیش بینی های انجام شده و دستور مقام عالی وزارت کشور، دو میلیارد تومان به احزاب اختصاص داده شده و قرار است به خانه احزاب ایران اختصاص پیدا کند.

سرمست تصریح کرد: خانه احزاب با رعایت دستورالعمل هایی که مورد نظارت و تایید کمیسیون است، این مبلغ را هزینه خواهد کرد.

وی ادامه داد: البته احزابی که تا ۱۴ خردادماه نتوانند خود را با قانون جدید تطبیق دهند، درباره این موضوع (دولتی شدن احزاب با پرداخت یارانه) بحث هایی را مطرح می کنند که چنین بحث هایی پذیرفته شده نیست.

منبع: سبز البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sabzalborz.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «سبز البرز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۲۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعد از موافقت حماس، رسیدن به آتش‌بس «چند روز» طول می‌کشد

همزمان با آغاز دور جدید مذاکرات آتش‌بس در جنگ غزه در مصر بدون حضور نمایندگان اسرائیل، گزارش‌ها حاکی از آن است که حتی در صورت موافقت حماس با پیشنهاد مطرح شده، نهایی کردن آن «چندین روز» طول خواهد کشید.

به گزارش انتخاب، خبرگزاری فرانسه روز شنبه ۱۵ اردیبهشت گزارش داده است که نمایندگان مصر، قطر و آمریکا در حال مذاکره با هیئت نمایندگی حماس هستند تا معامله آتش‌بس ۴۰ روزه در جنگ غزه و آزادی گروگان‌های اسرائیلی را به نتیجه برسانند.

یک مقام ارشد اسرائیلی به این خبرگزاری گفته است این رژیم تنها در صورتی نمایندگان خود را به قاهره می‌فرستند که «پیشرفت مثبتی» در چارچوب مطرح‌شده برای توافق شکل بگیرد.

دوره‌های قبلی مذاکره به دنبال اصرار حماس برای رسیدن به آتش‌بس دائمی و وعده‌های چندباره نخست‌وزیر اسرائیل برای حمله به شهر رفح در جنوب غزه برای از بین بردن واحد‌های نظامی باقی‌مانده حماس به بن‌بست رسیده بود.

از سوی دیگر، شبکه سی‌ان‌ان به نقل از مقام‌های آمریکایی و اسرائیلی گزارش داده است نهایی شدن جزئیات این توافق چندین روز دیگر طول می‌کشد.

بر اساس این گزارش، هرچند جنبه‌های فنی یک «توافق بالقوه» پیشرفت کرده است، اما دو منبع اسرائیلی گفته‌اند رسیدن به خود توافق آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها ممکن است یک هفته برای نهایی شدن زمان لازم داشته باشد.

یک مقام آمریکایی نیز به سی‌ان‌ان گفته است حتی اگر مقام‌های حماس پیشنهاد مطرح‌شده را بپذیرند، «چندین روز» طول می‌کشد تا جزئیات این توافق به نتیجه برسد.

این مقام آمریکایی که به شرط ناشناس ماندن اظهارنظر کرده است، می‌گوید مذاکره درباره جزئیات می‌تواند دشوار و طولانی باشد.

او به‌رغم ابراز خوش‌بینی محتاطانه درباره پیشرفت مذاکرات فعلی یادآوری کرده است که در دفعات پیشین نیز تلاش برای رسیدن به توافق در «آخرین لحظه» ناکام ماند.

منبع اسرائیلی خبرگزاری فرانسه نیز گفته است که برای رسیدن به «خود توافق» مذاکراتی «دشوار و طولانی» در پیش خواهد بود.

سی‌ان‌ان همچنین به نقل از منایع اسرائیلی اعلام کرد هرچند رئیس موساد هنوز در اسرائیل است، اما اگر حماس چارچوب پیشنهادشده را بپذیرد، او به‌سرعت راهی قاهره خواهد شد.

ویلیام برنز، رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا، سی‌آی‌ای، روز جمعه برای شرکت در این مذاکرات وارد قاهره شد.

در پی تحولات جدید، حماس در بیانیه‌ای گفت: «ما بر روحیه مثبت رهبری حماس به هنگام دریافت پیشنهاد آتش‌بس اخیر تأکید می‌کنیم و با همین روحیه برای دستیابی به توافق عازم قاهره می‌شویم».

این گروه در بیانیه خود تصریح کرده است که به همراه دیگر گروه‌های فلسطینی «برای رسیدن به توافقی که به توقف جنگ، خروج نیرو‌های اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به خانه‌های خود منتهی شود» مصمم است.

طاهر النونو، مشاور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، نیز در مصاحبه‌ای که روز شنبه منتشر شد، شرط‌های این گروه برای پذیرش توافق را تکرار کرد که علاوه بر موارد یاد شده شامل «مبادله واقعی زندانیان و بازسازی پایان محاصره» نوار غزه می‌شود.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه ایالات متحده، روز جمعه در عین انتقاد از حماس که رسیدن به آتش‌بس را به تأخیر انداخته است، تأکید کرد که آمریکا هنوز نمی‌تواند از حمله اسرائیل به رفح در جنوب غزه حمایت کند.

به گفته بلینکن، دولت بنیامین نتانیاهو هنوز طرحی برای حفاظت از غیرنظامیان غزه در رفح در صورت حمله به این شهر ارائه نکرده است.

این در حالی است که روزنامه وال‌استریت ژورنال روز جمعه از قول منابع مصری مطلع از مذاکرات آتش‌بس گزارش داد که دولت اسرائیل حماس یک هفته فرصت داده تا پیش‌نویس توافق فعلی را بپذیرد، وگرنه حمله نظامی خود به رفح را آغاز خواهد کرد.

در همین حال، تدروس آدهانوم گبریسوس، رئیس سازمان بهداشت جهانی، روز جمعه نسبت به حمله زمینی ارتش اسرائیل به شهر رفح در جنوب غزه هشدار داد و گفت چنین عملیاتی می‌تواند به «حمام خون منجر شود».

دفتر امور بشردوستانه سازمان ملل نیز روز جمعه اعلام کرد در صورت حمله نظامی اسرائیل به شهر رفح صد‌ها هزار نفر در معرض «خطر مرگ قریب‌الوقوع» قرار خواهند گرفت.

دیگر خبرها

  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • کانون موسیقی نواحی تشکیل می‌شود/ معرفی مدیر هماهنگی
  • بعد از موافقت حماس، رسیدن به آتش‌بس «چند روز» طول می‌کشد
  • تاسیس یک میلیون صنف آموزش‌های اجتماعی در افغانستان
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • جدیدترین اظهارات معاون پارلمانی رییس جمهور در خصوص تقسیم استان‌های کرمان و تهران