Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- دبيرکل حزب اتحاد ملت ايران اسلامي با تاکيد بر اين که مطالبات و کنشگري اصلاح‌طلبانه، مطلوب اکثريت جامعه ايران است گفت: جز اصلاحات هيچ راهي پيش روي ملت براي برون‌رفت از شرايط نابهنجار کنوني نيست.

به گزارش ايرنا، «علي شکوري‌راد» در سومين کنگره حزب اتحاد ملت گفت: هجرت حضرت امام(ره) به پاريس، فرصتي شد که ايشان در آنجا به پرسش‌هاي خبرنگاران کنجکاو پاسخ بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همين اندک پرسشگري‌هاي مبنايي و پاسخگويي حضرت امام به آن‌ها بزرگ‌ترين گنجينه نظري براي انقلاب اسلامي را فراهم کرد.
وي ادامه داد: وجه تمايز بارز اصلاح‌طلبان با ديگر حاميان نظام، باور به پاسخ‌هاي بنيادين حضرت امام به پرسش‌هاي خبرنگاران در آن دوره است که آن ديگران ترجيح مي‌دهند آن‌ها را ناديده بگيرند يا پاسخ‌هايي از سر اضطرار بنامند.
شکوري راد افزود: پس از انقلاب، پرسشگري‌هاي برخاسته از ذهن نقادِ جامعه کمتر و کمتر ‌شد و مجال گفت وگو ميان انديشه‌هاي متنوع سياسي-اجتماعي تنگ‌تر و تنگ‌تر. پرسشگري از ماهيت انقلاب، جاي خود را به تقديس آن داد. اين امر فقط اختصاص به آن بخش از انقلابيون که قدرت را به دست گرفته بودند نداشت. بلکه انقلابيوني که سهمي از قدرت نداشتند نيز نفس انقلاب را تقديس مي‌کردند و بر آتش آن مي‌دميدند.
دبيرکل حزب اتحاد ملت خاطرنشان کرد: پرسشگري تا آنجا به محاق رفت که بسياري از باورمندان، نه‌تنها باور را در معرض پرسش قرار نمي‌دادند بلکه پرسش را بر روي خويش نهاده بودند که آيا اساساً صلاحيتي براي پرسش دارند. تعطيلي عقل اگرچه عنواني ناپسند است اما مشتري بسيار دارد. تعطيلي عقل و بستن ذهن بر روي آگاهي، نوعي آرامش و رضايت را در پي دارد.
وي با بيان اينکه فرزندان ما امروز از هجوم پرسش‌ها رنج مي‌برند، اظهار داشت: استيصال رنج‌آور ما در برابر پرسش‌هايي است که ريشه در همان سال‌هاي خوش دهه 60 دارد. سؤال‌هايي که در آن زمان، بايد مي‌پرسيديم و نپرسيديم و اگر مي‌پرسيديم چه‌بسا پاسخ درخور مي‌گرفتيم.
دبيرکل حزب اتحاد ملت تاکيد کرد: ما بسيار چيزها را پذيرفتيم بدون آنکه در مورد آن سؤالي کرده باشيم. انبوه آن سؤالات به‌صورت توفاني کوبنده ذهن فرزندان ما را فرا‌گرفته است. مساله امروز ما اين توفان پرتلاطم است. با اين توفان پرسشگري چه بايد کرد؟ اين پرسش‌ها، پذيرفته‌هاي پيشين را مرحله به مرحله در برمي‌گيرد و تا آنجا مي‌رسد که هيچ پذيرفته‌اي از قبل باقي نماند.
وي تصريح کرد: براي پاسخ‌دهي به اين پرسش‌ها بايد از بن آن و از بنياد آغاز کرد. اما پاسخ‌دهندگان، اغلب ظرفيت بازگشتن بيش از چند گام به عقب را ندارند. برخي از پذيرفته‌ها بديهي تلقي مي‌شود. درحالي‌که براي ذهن پرسشگر، امر بديهي وجود ندارد. ازآنجاکه هر پذيرفته‌ و باوري مانند وزنه تعادل براي پذيرنده عمل مي‌کند، ما خيرخواهانه مي‌خواهيم اين وزنه‌هاي تعادل را به جان جوانانمان بياويزيم تا آن‌ها به تعادل و آرامش برسند. اما ذهن پرسشگر آن‌ها اين اجازه را نمي‌دهد.
شکوري گفت: ما در دوره جواني خويش تجربه مانند آن‌ها را از سر نگذرانده‌ايم و از آن مرحله جهش کرده‌ايم. آن‌ها نيز به‌طور طبيعي تجربه امروز ما را ندارند. اين مفاهمه نداشتن از فقدان تجربه مشترک نشات مي‌گيرد و تقصير کسي نيست. فقط بايد آن را به رسميت بشناسيم و به دنبال راه و چاره آن باشيم.
وي افزود: پرسش‌ها اگر پاسخي درخور نيابند به انکار مي‌انجامند. تخطئه پرسشگر و واداشتنِ او به رها کردن پرسش‌هايش، چاره کار نيست. بايد پاسخ درخور داد. بايد باب گفت وگوي بدون انکار و تخطئه با اين نسل را باز کرد. آن‌ها درباره همه‌چيز سؤال مي‌پرسند. پرداختن به اين سؤال‌ها، نه‌تنها ممکن است مشکل آن‌ها را حل کند، بلکه مشکل ما را نيز حل مي‌کند، مشکل مواجهه با آينده.
دبيرکل حزب اتحاد ملت ادامه داد: اگر وارد چالش‌هاي سياسي امروز کشور شويم، همين نسل جوان که تجربه سياسي خود را با انتخابات سال 92 و چه‌بسا 96 آغاز کرده، بسيار سرخورده و نااميد است. آن‌ها با مشارکت و رأي خود در انتخابات، دولتي را بر سرکار آورده‌اند که اميد داشتند بتواند کشور را از سراشيبي سقوط نجات دهد و شرايط زندگي و اميد به آينده را براي آن‌ها بهبود بخشد.
وي خاطرنشان کرد: اگرچه نجات کشور در دور اول تا حدي انجام شد و با برجام، ايران از زير فصل هفت منشور سازمان ملل خارج شد اما تلاش‌ها و جهت‌گيري‌هاي دولت در دوره دوم در اين زمينه کافي نبوده است .
** اصلاحات زنده است
شکوري راد در ادامه به ماجراي دي ماه سال 96 اشاره کرد و گفت: ماجراي اعتراضات دي‌ماه سال گذشته و گسترش ناگهاني آن در سطح شهرهاي مختلف، زواياي مبهم بسياري دارد و هنوز روشن نيست چه کساني و با چه نيتي آن را آغاز کردند و گسترش دادند و چه کساني و چگونه از آن بهره بردند. اصلاح‌طلبان، هوشمندانه اما زخم‌خورده از آن معرکه گذر کردند و برخلاف بدخواهان و توطئه چينان همچنان به فعاليت سياسي و اثربخش خود ادامه مي‌دهند.
وي ادامه داد: هنوز معلوم نيست شعار «پايان ماجرا براي اصلاح‌طلبي» کجا طراحي شد، چگونه سر داده شد و چرا تا اين حد برجسته شد. براي اصولگرايان که قدرت را در اختيار دارند ماجرا تمامي ندارد. بنابراين آن شعار صرفاً اصلاح‌طلبان را نشانه رفته بود و بيش از همه، آن‌ها را به انفعال کشاند. اين شعار که به خوبي طراحي و اجرا شد و در عمل هم تاحدي نتيجه داد پاسخي بود به «تکرار مي‌کنم» اثربخش و بسيج کننده رييس دولت اصلاحات در دو انتخابات گذشته. در چنين شرايط، برخي اصلاح طلبان که متاسفانه هميشه آماده خودزني هستند ادامه کار را به دست گرفتند و بيش از ساير جريانات، اصلاحات را زير سوال و ضرب بردند و در اهداف، شعارها، مسير و روش اصلاح‌طلبي ترديد و تشکيک افکندند.
دبيرکل حزب اتحاد ملت افزود: درحالي‌که اصلاح‌طلبان پس از جان به در بردن از توطئه حذف يکپارچه آنان از صحنه سياسي در جريان انتخابات سال 88 توانسته بودند در انتخابات 92، 94 و 96 پيروزي‌هاي بزرگي کسب کنند و گام‌هاي بزرگي بردارند، يک‌باره همه کاسه‌ها و کوزه‌ها بر سر آن‌ها شکسته شد و به دليل کوتاهي دولت در تحقق برخي وعده‌ها و ناکامي در بهره‌گيري از برجام پس از روي کار آمدن ترامپ، يک‌باره جريان اصلاح‌طلبي به زير سؤال برده شد و اصلاح‌طلبان به انفعال کشيده شدند.
وي اظهار داشت: در چنين حالتي که حرکت اصلاح‌طلبي باآن‌همه اعتبار و دستاورد به زير سؤال کشيده شده بود، معلوم نبود کدام جريان، با چه اعتباري و با چه جهازي مي‌خواهد پيش پاي مردم راه بگشايد. اين حقيقت روشن است که جز اصلاحات هيچ راهي پيش روي ملت براي برون‌رفت از شرايط نابهنجار کنوني نيست.
شکوري خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامي چهل سال پيش در اثر انباشت مطالبات ملي از يک‌سو و سد محکم استبداد و خودکامگي از سوي ديگر به وقوع پيوست و در پس آن انقلاب مردمي، نظامي بر اساس ميثاق ملي و قانون اساسي شکل گرفت. ازآن‌پس، آرمان‌ها و اهداف نظام را به ناگزير مي‌بايست با اصلاحات دائمي و مستمر پي‌گرفت.
وي تاکيد کرد: ازاين‌رو اصلاحات خود را از يک‌سو در برابر براندازاني مي‌بيند که در چنته آنان چيزي جز خشونت‌ و بي فردايي نيست. چيزي که تجربه و خرد جهاني مدت‌هاست نتيجه آن را ديده و آن ‌را طرد کرده است و ملت ايران نيز هيچ روي خوشي به آن نشان نداده و نخواهد داد. از سوي ديگر خود را در برابر انديشه‌ها و روش‌هايي مي‌بيند که به قول استاد شهيد مرتضي مطهري به‌جاي انقلاب اسلامي به دنبال دستاويز کردن اسلام انقلابي و تئوري انقلاب دائمي است و به‌جاي آن‌که تکثر و تنوع موجود در ميان اقشار و طبقات و اقوام و اديان و مذاهب را در قالب ملتي يکپارچه به نام «ملت ايران» به رسميت بشناسد، به دنبال قطبي‌سازي جامعه و درجه‌بندي شهروندان بر اساس الگوي يا «با من» يا «بر من» هستند.
دبيرکل حزب اتحاد ملت با بيان اينکه در دو دهه گذشته حاملان و کنشگران اصلاحات با مصائب، دشواري‌ها، بحران‌ها و دسيسه‌هاي فراوان مواجه بوده‌اند، افزود: کماکان مطالبات و کنشگري اصلاح‌طلبانه، مطلوب اکثريت جامعه ايران است. اصلاحاتي که براساس باور به اسلام رحماني، کرامت انساني، حقوق اجتماعي، سياسي و اقتصادي شهروندان و به رسميت شناختن شهروند قدرتمند پرسشگر، و حتي منتقد و معترض و حکومتي شفاف و پاسخگو و مقيد به چارچوب قرارداد اجتماعي و ميثاق ملي قانون اساسي، معنا و تبيين مي‌شود.
وي تصريح کرد: اين مسير اگرچه طولاني و سخت است، اما تنها راه مطمئن است. بنابراين براي ما کنشگران سياسي هيچ ترديدي وجود ندارد که راهي را که تاکنون پيموده‌ايم بايد ادامه بدهيم و هرچند شايد امروز با ناهمراهي بخشي از جامعه روبرو باشيم، بايد تلاش خود را نسبت به جلب اعتماد و حمايت آن‌ها براي ادامه راه معطوف کنيم. اين کار، دشوار است ولي ناممکن نيست.
شکوري ادامه داد: تجربه نشان داده است که گذر زمان شرايط دشوار امروز را به سهولت خواهد رساند. مهم اين است که ما خسته و نااميد نشويم و براي ادامه حرکت اراده داشته باشيم. براي يک حزب سياسي عار است که منفعل باشد. يک کنشگر حزبي بايد درحالي‌که همه نشسته‌اند، ايستاده باشد و درحالي‌که همه خسته‌اند، شاداب و درحالي‌که همه نااميدند، اميدوار باشد. اينکه ما اينجا دور هم جمع شده‌ايم معنايش همين است.
وي با بيان اينکه حزب اتحاد ملت به‌قصد تنعم پايه‌گذاري نشده است، گفت: هدف اين حزب خيررساني به کشور و ملت است و براي اين هدف آماده پرداخت هزينه و تحمل محنت. مهم اين است که رنجي را بکاهيم و اميدي را بيفزاييم. براي ما روشن است، که در کجاي تاريخ اين ملت ايستاده‌ايم و نقش و وظيفه ما چيست؟ در درستي راهي که پيموده‌ايم ترديد نداريم. به نقشي که مي‌آفرينيم ايمان و به همراهان خويش اعتماد داريم. سختي و راهِ دراز و لختيِ همراه و ‌انباز، ما را از پيمودن ادامه مسير بازنمي‌دارد.
وي افزود: اصلاحات زنده است، تا ملت خداجو، اصلاح‌گرا و صلح‌طلب ايران زنده است. ما از اينکه همواره خود را عاملان و حاملان اين آرمان‌ها و روش‌هاي برخاسته از آن به‌عنوان فرزندان خادم ملت ايران مي‌دانيم، بر خود مي‌باليم. ما اتحاد و انسجام و همگرايي ملي را مهم‌ترين اولويت کنش‌هاي سياسي خود مي‌دانيم. بر اين باوريم که نيروي پيش‌برنده حرکت اصلاحات، زنده‌بودن فروغ اميد در ميان ملت ايران است ازاين‌رو بر خود فرض مي‌دانيم که جنبش ملي اميد و اصلاح را رو به‌سوي افق‌هاي روشن فرداي ايران زنده نگاه‌داريم.
به گزارش ايرنا، چهارمين کنگره حزب «اتحاد ملت ايران اسلامي» صبح جمعه با حضور جمعي از شخصيت هاي سياسي در سالن رازي دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد. در اين نشست شخصيت هايي چون مصطفي تاج زاده، سعيد حجاريان، محسن هاشمي، الهه کولايي، محمد رضا خاتمي، مرتضي مبلغ، حجت نظري، حسن رسولي، محمد سلامتي، معصومه ابتکار و زهرا شجاعي حضور داشتند.
در ابتداي نشست محمد آقايي، حسين کاشفي، عبايي خراساني، سارا افتخاري و حامد سياسي راد به عنوان هيات رئيسه سني کنگره معرفي شدند و سپس زهرا بهروزي آذر پيام رئيس دولت اصلاحات را قرائت کرد و در ادامه علي شکوري راد دبيرکل حزب اتحاد ملت اسلامي به سخنراني پرداخت.
سيام**3202**2021*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۴۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت

به گزارش قدس آنلاین، تحولات عمیق و جدیدی در دانشگاه‌های مهم جهان در حال رخ دادن است. دانشجویان دانشگاه‌های مهم ایالات متحده آمریکا مانند کلمبیا،‌ هاروارد، ام آی تی، براون و ... که سابقه حمایت از رژیم اسرائیل را دارند، خواهان منصرف کردن این دانشگاه‌ها از حمایت مالی رژیم صهیونیستی هستند.

حتی برخی دانشجویان اعلام کرده‌اند روابط علمی و تجاری دانشگاه باید با دانشگاه‌های اسرائیلی قطع شود و سرمایه‌گذاری بر تسلیحات و حمایت مالی به هر طریقی ممنوع اعلام شود. این دانشجویان نخبه که عمدتاً وابسته به طبقه خواص و اشراف از دانشگاه‌های باسابقه با صبغه حمایت از اسرائیل هستند، در اتفاق نادری حمایت علنی خود را از فلسطین اعلام کردند.

دومینوی حوادث تلخی مانند شهادت حدود ۳۴هزار نفر فلسطینی که بیشتر آنان زنان و کودکان بوده‌اند، حمله به بیمارستان‌ها وماشین‌های آشپزخانه بین‌المللی، وجدان‌های خفته جهان را بیدار کرده است. پاسخ جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی نیز پوشالی بودن اسرائیل را به رخ جهان کشید و در این میان آزادمردان جهان به‌خصوص دانشجویان آمریکایی و اروپایی با حضور دو هفته‌ای خود خواستار توقف نسل‌کشی و آپارتاید و کوچ اجباری شده‌اند. 

در میان این هیاهو، اخباری مبنی بر احتمال تبادل پیام برای مذاکره میان ایران و آمریکا به گوش می‌رسد. جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم اهل فلوریداست که معتقد است اکنون فرصت مناسبی است جمهوری اسلامی ایران نقش جدی‌تری در تحولات کنونی ایفا کند. این فعال آمریکایی در گفت‌وگو با قدس به نکات مهمی اشاره می‌کند. بخشی از گفت‌وگو را در ادامه مطالعه می‌کنید.

آقای یوبل! با توجه به وضعیت کنونی تحولات آمریکا و پاسخ موشکی ایران به جنایات رژیم صهیونیستی، آیا مذاکره میان دو کشور در شرایط کنونی مفید خواهد بود و در حال حاضر زمان مناسبی برای مذاکره است یا خیر؟ آیا می‌توان گفت در شرایط فعلی آمریکا می‌تواند به عنوان یکی از طرف‌های برجام مورد اعتماد سایران قرار بگیرد؟
من معتقدم (ساختار و بنیاد این دولت به گونه‌ای است که) هرگز نمی‌توان به هیچ دولتی از آمریکا اعتماد کرد. چراکه  این کشور سابقه بسیار طولانی در راه انداختن جنگ‌ها به نفع طبقه سرمایه دار جامعه خود دارد. در حالی که برخی افراد معتقدند برخی از جنگ‌ها واقعاً در راستای منافع ملی ایالات متحده اهمیت دارد، اما من معتقدم واقعاً هیچ یک از جنگ‌ها به نفع مردم آمریکا نبوده است.

برخی معتقدند درشرایط کنونی اوضاع به نفع جمهوری اسلامی ایران است. آیا آمریکا در چنین شرایطی پای میز مذاکره خواهد آمد؟
می‌دانم ممکن است آنچه می‌گویم تندروی به نظر برسد، اما احساس می‌کنم دولت آمریکا به ( دلیل نوع ساختار) باید به‌صورت کامل (بنیادین) سرنگون یا نابود شود. بسیاری از مردم داخل ایالات متحده، دیدگاهی مشابه من در این مورد دارند. اما تعداد کمی از آنان چنین چیزی را بیان می‌کنند؛ زیرا می‌ترسند شغل خود را از دست بدهند یا شاید اف‌بی‌آی در خانه‌شان به سراغ آنان بیاید.

به نظرتان اوضاع فعلی در ایالات متحده تا کجا پیش خواهد رفت؟ آیا این احتمال وجود دارد دولت مرکزی از برخی اصول خود عدول کند؟
من معتقدم فشار علیه صهیونیسم و قدرت یهود در داخل ایالات متحده آمریکا همچنان افزایش خواهد یافت. همچنین ممکن است شاهد تبدیل برخی از تظاهرات‌ها به شورش باشیم. اگر شورش‌ها به اندازه کافی گسترده و مخرب شوند، شاید آمریکا در برخی از ایالت‌ها، کنترل بر برخی مناطق شهری را از دست بدهد. اگر اوضاع به طور قابل توجهی بدتر شود، حتی شاید بتوان شاهد تجزیه ایالات متحده به چند کشور جدید باشیم و این امر در نهایت به نابودی آمریکا منجر خواهد شد و از طرفی قدرت دولت به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.

آقای جان یوبل، شما به عنوان فعال در زمینه مبارزه با صهیونیسم بفرمایید رسانه‌های ایرانی چه نقشی را می‌توانند ایفا کنند و برای ارتباط جمهوری اسلامی ایران با نیروهای مخالف دولت در ایالات متحده چه الزاماتی را ضروری می‌دانید؟ 
من فکر می‌کنم در این مرحله، رسانه‌های انگلیسی زبان در ایران به ویژه پرس تی وی باید ابتکار عمل را در دست بگیرند و تلاش کنند با فعالان آمریکایی در شهرهای مختلف ارتباط برقرار کنند و با برخی از آنان ارتباط را حفظ کنند. این امر سبب می‌شود 

رسانه‌های ایرانی بتوانند اخبار و ویدئوهای بیشتری از آنچه در اعتراضات در داخل ایالات متحده اتفاق می‌افتد را دریافت کنند و به این شکل شناخت بهتری از فضای داخلی آمریکا بدست بیاورند.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • پایان دور کنونی مذاکرات برای آتش بس در غزه/ هیئت حماس امشب قاهره را ترک می‌کند
  • معصومه شکوری، ناظر داوری فینال لیگ قهرمانان زنان آسیا
  • نظارت شکوری در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • توافقاتی بر سر حرکتی جمعی برای برون رفت از وضعیت کنونی در غزه
  • جان جیمز یوبل، فعال ضدصهیونیسم در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • جان جیمز یوبل فعال ضدصهیونیسم آمریکایی در گفت‌وگو با قدس: صهیونیسم‌ستیزی در میان آمریکایی‌ها افزایش خواهد یافت
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • اصلاحات امام زمانی؛ برخورد با بی‌حجابان یا دولتمردان؟